Napomena!¨Pojedini sadržaji dostupni su samo registriranim korisnicima C.L.T.T. softvera. Iskoristite mogućnost besplatne registracije na C.L.T.T. softver još danas, registracija je jednostavna i traje samo nekoliko minuta.

C.L.T.T.** + C.L.V.T.*** – Obrazac za kontakt Sa ovog mjesta imate mogućnost poslati obavijest što više podataka bude ispunjeno vaš će zahtjev biti potpuniji i prije riješiv. Ukoliko ste registrirani korisnik i smatrate potrebnim naznačite da želite telefonski kontakt, možete ostaviti svoj kontakt telefonski broj i kao budući korisnik; rado ćemo Vas nazvati (od pon.-pet. 8.00-16.00 sati). Napomena želite li da slanje uspije sva polja označena sa * obavezna su za upis.
**Transportni tender
***Tender za vozače
      
C.L.T.T. - Cargo Logistic Transport Tender brine za sigurnost svih korisnika tendera. Osim što se nove stranke provjeravaju sigurnosna se provjera vrši i za postojeće. Redovitom kontrolom korisnika ali i kontrolom temeljem moguće prijave korisnika Vašu sigurnost dovodimo na višu razinu. Utvrdi li se da korisnik ne zadovoljava zadane standarde, pokušaj prijevare i slično korisnički se račun bez prethodnog obavještenja automatski isključuje privemeno ili trajno ovisno o situaciji. Trajno isključenje za sobom povlači trajnu zabranu korištenja tendera bez mogućnosti obnavljanja ugovora.
Ukoliko ste registrirani korisnik C.L.T.T. tendera molimo da upišite korisnički broj vaše registracije
Ukoliko vas je registrirani korisnik preporučio za C.L.T.T. tender molimo da upišite njegov korisnički broj kako bi ostvario dodatne pogodnosti koje stječe preporukom.